Bakı Texniki Kolleci
Facebook səhifəmiz
Faydalı
» *Xəbərlər » Azərbaycan Texniki Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatının rəhbərliyi ilə "Görünməyən qəhrəmanlar-Böyük torpaq" adlı filmin təqdimatı keçirilmişdir.

Bakı Texniki Kollecinin TGT idarə heyəti  "ON1000" proqramı çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının  ( AzTU  TGT )  təşkilatçılığı ilə  "Görünməyən qəhrəmanlar - Böyük torpaq" adlı filmin təqdimatı keçirilmişdir.

Azərbaycan Texniki Universitetində  Tələbə Gənclər Təşkilatının  rəhbərliyi ilə  "Görünməyən qəhrəmanlar-Böyük torpaq" adlı filmin təqdimatı keçirilmişdir.