» *Xəbərlər » Bakı Texniki Kollecinin tələbələri Bakı Beynəlxalq Kitab sərgisində iştirak etmişdilər.

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) nəzdində Bakı Texniki Kollecinin (BTK) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) və Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) tələbələri ilə silsilə layihələr davam edir. Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə tələbələrin asudə vaxtının daha səmərəli keçirmək  məqsədi ilə Bakı Beynəlxalq Kitab sərgisində iştirak etmişdir. Maraqlı kitablarla və görkəmli yazıçılarla taniş olmuşdurlar.