» *Fənn Birləşmələri » Humanitar fənlər » "Humanitar" fənlər birliyinin sədri və müəllim heyəti

"Humanitar" fənlər birliyinin sədri və müəllim heyəti

İbrahimova Nigar Arif qızı

Humanitar fənn birləşməsinin sədri

1961-ci ildə anadan olmuş,1968-ci ildə Şuşa şəhəri 4 saylı orta məktəbin 1-ci sinfinə daxil olmuşdur. 1978-1979-cu tədris ilində Şuşa şəhəri 4 saylı orta məktəbin 10-cu sinfini bitirmişdir.1980-ci ildə indiki Xankəndi Pedoqoji İnstitutunun tarix fakultəsinə daxil olub, 1985-ci ildə İnstitutu bitirmişdir. 1991-ci ildən Bakı şəhəri 58 saylı orta məktəbdə tarix müəllimi işləmişdir. Rayon üzrə keçirilən "İnteraktiv üsul üzrə dərslərin keçirilməsi” mövzusundakı müsabiqədə 1-ci yeri tutmuşdur. 2003-cü ildən hal-hazıra kimi Bakı Texniki Kollecində "Humanitar və Sosial-İqtisad” fənn birləşməsində tarix müəllimi kimi fəaliyyətə başlamışdır. Hal-hazırda "Humanitar” fənlər birləşməsinin sədr vəzifəsində çalışır. 2015-ci ildə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin "Qabaqcıl Təhsil İşçisi” döş nişanı ilə təltif edilmişdir.
Ailəlidir,üç övladı var.

HUMANİTAR  FƏNLƏR BİRLƏŞMƏSİ MÜƏLLİMLƏRİNİN SİYAHISI