» *Şöbələr » Nəqliyyat » Avtomobil Nəqliyyatı şöbəsinin müdiri-Qədirov Abuzər Dəmir oğlu

Avtomobil Nəqliyyatı şöbəsinin müdiri-Qədirov Abuzər Dəmir oğlu

Qədirov Abuzər Dəmir oğlu 1970-ci il fevral ayının 23-də Oğuz rayonunun Xaçmaz kəndində anadan olmuşdur. 1987-ci ildə orta məktəbi bitirib Gəncə Kənd Təsərrüfatı İnstitutunun "Kənd təsərrüfatının mexanikləşdirilməsi” fakultəsinə daxil olmuşdur. 1993-cü ildə Institutu əla qiymətlərlə bitirmişdir. 1996-cı ildə Dövlət Statistika komitəsininKənd Təsərrüfatı şöbəsində fəaliyyətə başlamışdır. 2015-ci ildən Azərbaycan Texniki Universitetin nəzdində Bakı Texniki Kollecinin "Ümumtexniki” fənn birləşməsində müəllim kimi fəaliyyət göstərir.2020-2021 – ci tədris ilindən "Avtomobil nəqliyyatı” şöbəsinin müdiri vəzifəsinə təyin olunmuşdur.

Ailəlidir, 2 övladıvar.