Bakı Texniki Kolleci
Facebook səhifəmiz
Faydalı
» *Şöbələr » Avadanlıqların quraşdırılması və istismarı » Avadanlıqların quraşdırılması və istismarı şöbəsinin müdiri

Avadanlıqların quraşdırılması və istismarı şöbəsinin müdiri

Babayeva Sevinc Habil qızı

Avadanlıqların quraşdırılması və istismarı-Şöbə Müdiri

Babayeva Sevinc Habil qızı 24 may 1977-ci ildə Azərbaycan Respublikası Səlyan rayonunda anadan olmuşdur. 1984-cü ildə Bakı şəhərindəki 155 nömrəli orta məktəbə daxil olmuşdur. 1994-cü ildə həmin məktəbi bitirib. Həmin il Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasının "Elektroenergetika" fakultəsinə daxil olub. 1998-ci ildə həmin Akademiyanı bitirib. 1999-cu ildən 2005-ci ilə qədər Naxçıvan Muxtar Respbulikasının Ordubad Rayonunda müəllim vəzifəsində çalışıb. 2011-2012-ci tədris ilindən Azərbaycan Texniki Universitetinin nəzdində Bakı Texniki Kollecinə müəllim vəzifəsinə təyin olunub. 2015 -ci ildən  kollecin "Ümumuxtisas"fənn birliyinin sədri kimi fəaliyyət göstərur. Bir neçə elmi məqalənin və tədris metodiki vəsaitinin müəllifidir.
Ailəlidir 3 övladı var.