» *Xəbərlər » Azərbaycan Texniki Universitetinin nəzdində Bakı Texniki Kollecinin yeni direktoru təyin olundu.

05.02.2020 ci il tarixində Bakı Texniki Kollecində, Azərbaycan Texniki Universitetinin rektoru Vilayət Məmməd oğlu Vəliyev tərəfində iclas keçirildi. İclasda kollecin yeni Direktoru Cahangirov Akif Əli oğlunu kollec kollektivinə təqdim etdi. Fərrux müəllimə kollecin inkişafında göstərdiyi nailiyyətlərə görə təşəkkür edib və ona uğurlar arzulandı.
Akif müəllimi Bakı Texniki Kollecinin direktoru olması münasibətilə təbrik etdi və kollecin daha da inkişaf etdirilməsi üçün lazımi tapşırıqlarını verdi.